Network Menu

Om SWEA Moskva

Vi är ett nätverk för svensktalande / skandinavisktalande kvinnor i Moskva som träffas regelbundet vid olika aktiviteter där vi lär känna varandra och upptäcker den ryska huvudstaden.

Ny i stan?

Om du är nyinflyttad så ta kontakt med oss. Du kan få stöd och råd med allt som rör Moskva och också hjälp med språket. Välkommen att kontakta itsweamoskva(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com, så hjälper vi dig gärna.

Aktiviteter

Varje månad ordnar vi aktiviteter såsom museibesök, föreläsningar med intressanta ämnen, utflykter för att utforska Moskva och dess omgivningar, morgon-, lunch- och kvällsträffar hemma hos varandra eller ute på stan där vi umgås och utbyter erfarenheter om livet i Ryssland. Vi samarbetar också till viss del med Sveriges ambassad och med Svenska Skolan i Moskva, SSiM. Mer under Kommande program.

Vår tidning – SWEA Magasinet Moskva

Två gånger om året ger vi ut en tidskrift, SWEA Magasinet Moskva. Tidigare nummer av tidningen finns på Sveriges ambassad, Restaurang Scandinavia, Svenska Skolan och här på hemsidan. Vi är alltid öppna för idéer och välkomnar skribenter, korrekturläsare och annonsörer. Välkommen att kontakta Louise Rybring, vår redaktör, redsweamoskva@gmail om du är intresserad att bidra.

Välkommen att bli medlem!

Under Medlemsanmälan hittar du information om hur du blir medlem.

Hjärtligt välkommen till Moskva, vi hoppas att du kommer att trivas här och ser fram emot att träffa dig!