Network Menu

Medlemsförmåner

Att vara Swea innebär fler förmåner än vår världsvida vänskap och fantastiska kontaktnät! Vi hoppas att de medlemsförmåner vi har tagit fram för alla SWEAs medlemmar ska vara till glädje för många av er. Företagen som erbjuder dessa förmåner gör det i kombination med att sponsra SWEAs verksamhet på olika sätt.

Internationella förmåner:

Se an aktuell lista på https://swea.org/medlem/formaner/

Lokalt i Moskva:

Aktiviteter

Möjlighet att delta i våra aktiviteter gratis eller till medlemspris.

10 % rabatt på guidade turer med Tours of Moscow

Från januari 2014 får vi som SWEA-medlemmar och som organisationen SWEA Moskva 10 % rabatt hos Maria Grechukhina, som anordnar många olika typer av guidade turer. Maria talar mycket bra engelska och har bl a ordnat turer till Moskvas metromuseum, Bunker 42, juldekorationsfabriken i Klin, en flyguppvisning och Bolshoi backstage för oss.

Om du är intresserad kan du anmäla dig till henne för att få mailutskick om de arrangemang hon har. Mer information och kontaktuppgifter hittar du på toursofmoscow.com.

Expat Salon – Rabatt

Alla Sweor i Moskva får rabatt vid behandlingar och klippning, etc på EXPAT Salon i centrala Moskva. 15% rabatt vid ditt första besök samt därefter 10% rabatt på allt. Du måste själv fråga efter rabatten. För mer information om Expat Salon läs här.

US Dental Care – Rabatt

Vi har rabatt på US Dental Care – där vår egen svenska tandläkare Ruta Jyde arbetade medan hon bodde i Moskva. US Dental Care erbjuder alla medlemmar i SWEA 15% rabatt på första besöket och därefter 5% rabatt vid varje besök. Du hittar all information om US Dental Care, som ligger i centrala Moskva, här.